Speed3X RS

SPEED3X RS SÄHKÖISEN AJOLAITTEEN KÄYTTÖÖN LIITTYVÄT EDUT

Pyörätuoliin kiinnitettävän SPEED3X RS:n käyttö vähentää pyörätuolin käyttäjien käsivarsien ja hartioiden kuormitusta, jotka kuormittuvat samalla tavalla tai jopa enemmän kuin ihmisten jalat kävellessä.

Pyörätuolin pitkäaikaisessa käytössä käsivarsien ja hartioiden kuormitus kasvaa ja iän myötä niiden kapasiteetti pienenee.

SPEED3X RS tarjoaa pitkäaikaisen suojan käsivarsille ja olkapäille ylikuormitusta ja ennenaikaista kulumista vastaan. Se myös vähentää tai lievittää jo olemassa olevien vammojen seurauksia, jotka ovat hyvin yleisiä pyörätuolin käytössä. Sähköisen lisälaitteen avulla käyttäjät voivat vaivattomasti kulkea pidempiä matkoja, joita he eivät usein pystyisi ajamaan pyörätuolilla käsin. Tällaisissa tapauksissa lisälaite on usein hyvä vaihtoehto autokuljetukselle, koska käyttäjän ei tarvitse nousta ja nousta autosta eikä hänen tarvitse laittaa pyörätuolia autoon, mikä on suuri vaiva useimmille pyörätuolin käyttäjille.

Käytännöllisyyden, olemassa olevien vammojen lievittämisen ja käden ja hartioiden toiminnan suojaamisen lisäksi ajolaitteella on myös positiivinen psykologinen ja sosiaalinen vaikutus, koska se mahdollistaa suuremman liikkuvuuden pyörätuolin käyttäjille. Tämä lisää itsenäisyyttä ja itsenäisyyden tunnetta, mikä on erittäin tärkeää hyvinvoinnin vuoksi. Lisälaitteen käyttö laajentaa huomattavasti mahdollisuuksia seurustella ja harrastaa yhdessä kävelijöiden kanssa kävellessä tai pyöräillessä sekä erilaisissa maastoissa, kuten rinteissä ja päällystämättömillä pinnoilla. Tämä laajentaa sellaisten mahdollisten toimintojen ja kohteiden valikoimaa, joita ei muuten ole saatavana käsikäyttöisellä pyörätuolilla ja joka sulkee siksi pyörätuolin käyttäjät pois toiminnasta ja siten myös seurustelusta verrattuna ihmisiin joilla ei vastaavia rajoitteita ole.

Ajolaite mahdollistaa siten aktiivisemman, sosiaalisemman ja monipuolisemman ajanvieton sekä käsivarsien ja hartioiden toimivuuden säilyttämisen, joilla kaikilla on myönteinen vaikutus käyttäjään ja hänen elämänlaatuunsa.