Miellyttävät puiset kelausvanteet pyörätuoleihin

Ota yhteyttä

LIGNORIM-kelausvanteet on valmistettu käsityönä puusta. Ne tuntuvat mukavammilta kättä vasten kuin metalli, etenkin kylmillä keleillä. Ei enää palelevia käsiä! Lisäksi puupinta pitää paremmin. Puun etuna on myös sen keveys. Materiaali on valittu ja käsitelty siten, ettei siitä irtoa säleitä, jotka voisivat satuttaa käyttäjän käsiä.

 

netRansu Oy maahantuo ja myy laajan valikoiman näitä laatutuotteita. Tutustu myös valikoimastamme löytyviin Aria Wheel -pyörätuoleihin ja Loopwheels-pyöriin. Kaikki tuotteemme edustavat käyttäjälähtöisyyttä ja korkeaa laatua.

 

Valikoimastamme löytyy neljä erilaista mallia. Tarjolla on useita eri värejä – kelausvanteet on pintakäsitelty luonnollisella vettä ja lämpöä kestävällä väriöljyllä, minkä ansiosta pinta on kestävä ja värivalikoima laaja.

 

Toimitamme kelausvanteita koko Suomeen. Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme ja niiden toimituksista!

Light

Light on kevyt malli, jossa on pyöreä muoto (poikkileikkaus 20 mm). Pienen tartuntapinnan ansiosta se sopii pienille käsille.

 

410,00 €/pari

Medium

Medium-malli on pienin soikean muotoisista kelausvanteista ja sen poikkileikkaus on 20 x 24 mm. Medium tarjoaa suuremman pitopinnan kuin Light.

 

430,00 €/pari

Big

Big on soikeista kelausvanteista suurin ja sen poikkileikkaus on 20 x 30 mm. Suurempi profiili tarjoaa Light- ja Medium-malleja suuremman tarttumispinnan, mikä vähentää voiman tarvetta ja lisää tehoa ajon aikana.

 

430,00 €/pari

Prime

Prime-mallissa on optimaalinen ergonominen muoto. Kelausvannetta on kevyt ohjata. Primen poikkileikkaus on 25 x 30 mm. 

 

470,00 €/pari

Useita eri värejä

Kaikkia kelausvanteita on saatavilla useissa eri väreissä. Tarjolla on musta, tumma sekä useampia muistakin vaihtoehtoja käyttäjän mieltymysten mukaan.