Loopwheelsin huippuluokkaiset pyörät koko Suomeen

Ota yhteyttä

Loopwheels on pyörä, jossa on kiinteä jousitus, joka on suunniteltu vähentämään tärinää ja lisäämään suorituskykyä sekä tarjoamaan suurempaa mukavuutta. Loopwheels ei ole pelkkä pyörä, vaan jousitusjärjestelmä. netRansu Oy maahantuo, myy ja vuokraa näitä huippuluokkaisia tuotteita.

Valikoimastamme löytyy Loopwheels Classic, Urban ja Extreme, joista jokaisella on omat erityispiirteensä.

 

Renkaiden toimitukset ovat saatavilla koko Suomen alueelle. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme, olitpa sitten pyörätuolin käyttäjä tai terveydenhuoltolaitoksen edustaja.

Loopwheels Classic

Alkuperäinen versio innovatiivisista pyörätuolin vanteista – saatavilla useissa eri väreissä. Yhtenä vaihtoehtona ovat hiilikuituvahvisteiset versiot, jotka tarjoavat entistäkin tarkemman ja herkemmän tuntuman.

 

Hinnat alk. 1189 € (sis. alv 24%)

Loopwheels Urban

Loopwheels Urban on kevyt, jousituksella varustettu pyörä, joka toimii suuremmilla nopeuksilla, jokapäiväisessä käytössä ja kaikilla alustoilla. Loopwheels Urban on 25 % kevyempi, 37 % sivusuunnassa jäykempi ja se vähentää vaurioittavaa tärinää 25 % tehokkaammin Loopwheels Classiciin verrattuna.

 

Hinnat akl. 2599 € (sis. alv 24%)

Loopwheels Extreme

Loopwheels Extreme on nimensä mukaisesti kaikkein rajuimpaan ja vaativimpaan käyttöön tarkoitettu pyörä. Tässä vankassa pyörässä on maailmanluokan jousitus, joka toimii kaikkein suurimmissa nopeuksissa, jopa maastokäytössä yhdessä MTB-renkaan ja voimalaitteiden kanssa.

 

Hinnat alk. 2599 € (sis. alv 24%)

Asiakkaamme kokemus Loopwheels Classicista

"Olen käyttänyt Loopwheelsejä nyt viime vuoden elokuusta asti ja on pakko sanoa, että en vaihtaisi enää takaisin. Aiemmin minulla oli Spinergyn kevyet vanteet Marathon plus -renkaalla. Nyt Loopwheelsit umpikumeilla. Alkuun mietin painoeroa, joka aiempien ja Loopwheelsien välillä on, mutta käytössä huomasin ettei sitä huomaa – ei edes autoon tuolia purkaessa. Suurin etu Loopwheelseissä on kuitenkin juurikin se, miksi ne on ylipäänsä keksitty – jousitus. Lehtijousien tavoin Loopwheelsit mukautuvat maaston epätasaisuuksiin ja pienempää tärinää sekä kallistelua tuolin kanssa. Varsinkin tärinän vähenemisellä on ollut omalla kohdallani huomattava merkitys spastisuuden vähenemiseen merkittävästi. Enää ei jalat rummuta, kun rullailee mukulakivikadulla eikä välilevyt huuda hoosiannaa, kun tipauttaa itsensä alas esimerkiksi katukivetykseltä.

 

Moni voisi kuvitella, että nuo on niin pieniä asioita, etteivät sen vuoksi ala vaihtamaan vanteitaan Looppeihin, mutta henkilökohtainen mielipiteeni nyt Looppeja yli 6 kuukautta käyttäneenä on, että juurikin nuo asiat ovat niitä isoja asioita! Ilman jatkuvaa spastisuutta on kroppani pysynyt rennompana ja liikkuminen ollut helpompaa, kun ei tarvitse miettiä alkaako jalat hyppimään ja kramppailemaan kun käy kaupassa. Selkäkivut on vähentynyt lähes nollaan, joka on suuri asia. Ja jos ei pelkästään katsota terveydelle positiivia asioita Loopwheels vanteista, niin onhan nämä nyt aivan mielettömän tyylikkäätkin."

 

Ulla

Tyytyväinen Loopwheels Classic -käyttäjä.