Mitä ovat Loopwheelsit?

Loopwheel on pyörä, jossa on kiinteä jousitus, joka on suunniteltu vähentämään tärinää ja lisäämään suorituskykyä ja tarjoamaan suurempaa mukavuutta.

Loopwheelsit antavat sujuvamman ajon. Ne ovat mukavampia kuin tavalliset pyörät: hiilikuitujouset absorboivat väsyttävää tärinää, sekä töyssyjä ja muita iskuja. Ne ovat suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja ovat vahvoja ja kestäviä. Ne eivät ehkä kulje yhtä vakaasti kuin normaali pyörä, mutta ne ovat paljon mukavammat.

Loopwheelsit eivät ole vain pyörä, ne ovat jousitusjärjestelmä.

Kuinka Loopwheelsit auttavat pyörätuoleissa?

Ne auttavat ihmisiä kulkemaan epätasaisten kadujen, karheiden teiden ja soraväylien yli pienemmällä vaivalla, ja hiilikuitujouset antavat sinulle ylimääräistä voimaa nousta ylös tai alas reunoja. Ne vähentävät tärähtelyä ja tärinää jopa kahdella kolmasosalla verrattuna pinnoitettuun pyörään. Asiakkaamme kertovat meille, että tämä auttaa heitä hallitsemaan kipua.

Tavallisissa pikakiinnitysakseleissa, valittavana 12 mm tai ½ tuuman laakereiden välillä ja saatavana 24 ″ ja 25 ″ kokoisina, Loopwheelsit sopivat useimpiin manuaalisiin pyörätuoleihin.

Loopwheelsien avulla näet ja koet enemmän paikkoja, helpommin ja mukavammin.

Lisätietoa:

Valmistajan sivut

Classic

Se alkuperäinen

Urban

Se kevyempi

Extreme

Maastoon