Aria Wheelsin huippukevyet pyörätuolit

Ota yhteyttä

Aria Wheelsin superkevyet pyörätuolit ja pyörätuolien lisävarusteet ovat huolellisen kehitystyön tulosta. Tuotteissa yhdistyy keveys ja erinomainen suorituskyky. Ne on luotu vastaamaan aktiivisten käyttäjien vaativiin tarpeisiin.

 

netRansu Oy:n valikoimasta löydät Aria Wheelsin suositut mallit. Tutustu myös Loopwheels-pyöriin ja LIGNORIM-kelausvanteisiin!

Aria Wheelsin pyörätuoleihin kuuluvat aikuisille käyttäjille suunnitellut 1.0, 2.0Al, ULTRA ja SPECIALE sekä lapsille sopiva KID. Näiden mallien joukosta jokainen käyttäjä löytää varmasti itselleen sopivan. Lapsille suunniteltu KID kasvaa säädettävyytensä ansiosta käyttäjän mukana.

 

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle. Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme, olitpa sitten pyörätuolin käyttäjä tai esimerkiksi terveydenhuoltolaitoksen edustaja.

1.0

1.0 on erittäin kevyt ja helppokäyttöinen pyörätuoli aikuisille. Pyörätuoli on säädettävä ja siinä on jäykkä runko. Pyörätuoli erottuu edukseen sekä keveydellään että ohjattavuudellaan.

2.0Ai

2.0Ai on erittäin kevyt alumiiniseoksesta valmistettu pyörätuoli aikuisille. Siinä on monipuoliset säädöt ja jäykkä runko. Tämän mallin etuna on erityisesti asennon erinomainen säädettävyys.

ULTRA

ULTRA on yksi markkinoiden kevyimmistä säädettävistä pyörätuoleista. Tämä aikuisille tarkoitettu jäykkärunkoinen pyörätuoli painaa vain 4,8 kg ja vastaa entistä kevyempää pyörätuolia etsivien tarpeeseen.

SPECIALE

SPECIALE on Aria Wheelsin kevyin aikuisille suunnattu pyörätuoli tällä hetkellä. Jäykkärunkoinen ja säädettävä pyörätuoli painaa vain 3,9 kg!
SPECIALE vastaa erittäin kevyttä, mittojen mukaan tehtyä pyörätuolia etsivän kokeneen käyttäjän tarpeisiin.

KID

Lapsille suunnattu KID on jäykkärunkoinen ja erittäin kevyt pyörätuoli. Säädettävyytensä ansiosta se kasvaa lapsen tarpeiden mukana. Esimerkiksi pyörätuolin syvyys on muutettavissa lapsen mittojen mukaan.