Pyörätuoliramppien asennus ja muut remonttipalvelut esteettömämpään elämiseen Uudellamaalla

Ota yhteyttä

netRansu Oy toteuttaa kattavat remonttipalvelut esteettömämpään elämiseen koko Uudenmaan alueella. Asennamme muun muassa pyörätuolirampit ja teemme muut muutokset asuntoosi toiveidesi mukaan. Meillä on omakohtaista kokemusta pyörätuolilla liikkumisesta ja jokapäiväisestä elämästä pyörillä, joten me ymmärrämme käyttäjän näkökulman hyvin. Hyvällä suunnittelulla kodista ja sen ympäristöstä saadaan esteetön, eikä sen toteutuksen tarvitse olla kallista.

Ota yhteyttä kokeneeseen ammattilaiseen ja kerro meille minkälaista remonttia kaipaat. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen kattavalle palvelulle, joka voi pitää sisällään kaiken aina suunnittelusta viimeisiin silauksiin saakka. Olemme käytettävissäsi koko Uudenmaan alueella. Saat meihin nopeimmin yhteyden puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen, niin me palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Toimivampi, esteetön keittiö

Esimerkiksi vanhoissa kerrostaloasunnoissa keittiötilat saattavat monesti olla epäkäytännöllisiä, ahtaita ja varusteiltaan puutteellisia. Jotta turha kurottelu ja kumartelu voitaisiin välttää, olisi kaapit hyvä asentaa säädeltäväksi tai ainakin sopivalle korkeudelle ja alakaapit puolestaan varustaa vedettävillä hyllyillä. Keittiötilat kannattaa muuttaa toimiviksi remontin avulla jo siinä vaiheessa, kun varsinaisia ongelmia ei vielä ole ilmaantunut.

Esteetön kylpyhuone

Kylpyhuoneisiin puolestaan on mahdollisuus saada erilaisia avustusmenetelmiä, kuten kylpyammeen ja suihkun tukikaiteet, suihkuistuin selkä- ja käsituella, suihkujakkara ja säädeltävät vesialtaat. Saat meiltä juuri sellaisen kokonaisuuden, joka tekee sinun elämästäsi sujuvampaa.

Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että voit hakea kotona tai vapaa-ajan asunnossasi teettämiesi remonttien työosuudesta kotitalousvähennystä ja vähentää tällä tavalla omia kustannuksiasi. Lue lisää verottajan sivuilta!

Verohallinto

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin

Ota yhteyttä, mikäli kaipaat esteettömämpää ja paremmin toimivaa kotia pyörätuolilla liikkumiseen. Voi olla että tiedät jo tarkkaan, minkälaisia muutoksia kotiisi tarvitset tai sitten sinulla on pelkkä toive sujuvammasta elämisestä. Me arvioimme tarpeesi ja teemme sen pohjalta sinulle erinomaisen tarjouksen. Olemme käytettävissä koko Uudenmaan alueella. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.